Qbus Building Intelligence

Qbus Building Intelligence

Bij de renovatie van een gebouw maken we gebruik van het Qbus-systeem.

Wat doet Qbus?

Weyers Elektro Qbus

Qbus is een domotica-module met ontzettend veel mogelijkheden!  Bediening van rolluiken, bewegingssensoren, temperatuursensor, … En uiteraard kan u er ook het licht mee bedienen.

Maar u kan het systeem ook via uw smartphone bedienen. Zo hoeft u eigenlijk geen schakelaars meer aan de muur te bevestigen. Ideaal dus voor projecten waar u een extreem strak uiterlijk wil nastreven.

Design

Weyers Elektro Qbus Schakelaars

U kan een Qbus-schakelaar aan de muur bevestigen die meer dan één lichtpunt bedient. Zo kan u bijvoorbeeld in uw badkamer de algemene verlichting, de verlichting aan de spiegel en die van de douche, bedienen door de drie knoppen op één schakelaar. Met de vierde knop doet u eenvoudig al het licht in de badkamer uit.

De Qbus schakelaars zijn uiterst modern! U kan elke knop een andere kleur licht toekennen. Zo vergist u zich nooit!