Weyers Elektro ParlofonieDankzij een parlofoon kan u uw deur open doen zonder dat u er effectief naartoe moet gaan.

Ideaal voor

  • mensen die minder goed te been zijn
  • wanneer u een huis met verschillende verdiepingen heeft
  • wanneer u op een appartement woont

En tegenwoordig zijn de parlofoon-toestellen in alle mogelijke designs te verkrijgen. Zo kan u er  één kiezen die helemaal in uw interieur past.

 

Handenvrij

Een hoorn is niet altijd even handig.  Daarom kan u kiezen voor een handenvrij toestel.  U drukt daarbij op een knop waardoor u via de ingebouwde luidspreker in contact staat met de bezoeker aan uw voordeur.

 

Parlofoon voor slechthorenden

De eerste generatie parlofoons zijn moeilijk te gebruiken voor slechthorenden. De moderne toestellen hebben een bluetooth-functie. Daardoor zijn ze perfect te gebruiken met hoorapparaten!

 

Meerdere ontvangstposten

Weyers Elektro ParlofoonHet is mogelijk om uw deurbel aan te sluiten op meerdere ontvangstposten.  Dit is vooral handig wanneer uw huis bestaat uit verschillende verdiepingen. Zo kan u op elke verdieping een ontvangstpost plaatsen waardoor u nooit de trap op of af moet hollen om de deurbel te kunnen beantwoorden.

Dankzij de verschillende ontvangstposten kan u ook intern met elkaar communiceren.  Hangt u er één in elke kinderkamer, dan kan u uw kinderen zo aan tafel roepen.